VORES SORTIMENT

Luft til luft varmepumpe
eller luft til vand varmepumpe?

Se vores sortiment af luft-luft og luft-vand varmepumper her, og find ud af hvilken der passer til dig og dit hjem. 

Luft-luft varmepumper

Se vores udvalg af luft-luft varmepumper, og find en miljørigtig og effektiv varmepumpe, der passer til dig og dit hjem.

Luft-vand varmepumper

Se vores udvalg af luft-vand varmepumper, og find den varmepumpe der passer til dig og dit hjem.

5 års garanti

Se filmen

Hvorfor vælge en Fujitsu varmepumpe?

Når det bliver koldt udenfor, er det rart med et lunt indeklima og en lav varmeregning. Det er vigtigt at vælge den rigtige varmepumpe som passer til netop din bolig. Men hvorfor vælge en Fujitsu? Det har vi lavet to små film, som forklarer.

Klimalux er officiel dansk importør af Fujitsu Klimaanlæg

Klimalux har siden 2003 leveret Fujitsu varme- og køleanlæg til hele Danmark via vores voksende forhandlernetværk.

Vi forhandler kvalitetsprodukter til private hjem og til erhvervslivet, og vores vigtigste mål er at du bliver fuldt tilfreds med din investering i mange år frem.
Klimalux er medlem af brancheforeningen Dansk køl & varme.

Altid 5 års totalgaranti

Når du køber en Fujitsu varmepumpe, køber du et gennemtestet kvalitetsprodukt med 5 års totalgaranti. Og når vi siger totalgaranti, så mener vi det bogstaveligt. Sker der noget med anlægget i denne periode bliver det udbedret af installatøren uden omkostninger for dig.

Det er selvfølgelig under forudsætning af, at anlægget er korrekt monteret og ikke udsættes for anden brug end det, det er beregnet for.

For at holde dig risiko- og bekymringsfri skal du blot indmelde din nye varmepumpe i vores garantisystem. Hvis det ikke indmeldes, gælder alene Købeloven.

Bliv kontaktet af en Fujitsu forhandler

Vi har et landsdækkende netværk af godkendte og professionelle installatører, som er klar til at rådgive om og installere din nye varmepumpe.