VARMEPUMPER

Luft til vand varmepumper

Fujitsu Waterstage

Bæredygtig, billig og fremtidssikret varme og varmt vand til hele boligen

Fujitsu Waterstage sikrer dig massive besparelser på varmebudgettet, nem drift og stabil varme i mange år frem. Produktprogrammet rummer en løsning til alle typer boliger.

Fujitsu Waterstage sikrer dig massive besparelser på varmebudgettet, nem drift og stabil varme i mange år frem.

Gulvmodel

Gulvmodellen med indbygget varmtvandsbeholder er løsningen til dig, der ønsker en komplet enhed for gulvvarme, radiator og varmt brugsvand. Fås i mange størrelser.

Vægmonteret

Kompakt vægmonteret vandmodul til dig, som ønsker at beholde din nuværende varmtvandsbeholder, eller ønsker en ny fritstående eller vægmonteret varmtvandsbeholder.

Fås i mange størrelser.

Se filmen

Hvorfor vælge en Fujitsu varmepumpe?

Når det bliver koldt udenfor, er det rart med et lunt indeklima og en lav varmeregning. Det er vigtigt at vælge den rigtige varmepumpe som passer til netop din bolig. Men hvorfor vælge en Fujitsu? Det har vi lavet en lille film, som forklarer.

VIDEN OG VARME

Officiel dansk importør af Fujitsu klimaanlæg

Unik teknologi sikrer stabil drift hele året

Varmebehovet i dit hus er minimalt i begyndelsen og slutningen af varmesæsonen. Men mange varmepumper har svært ved at håndtere kun at skulle levere en lille mængde varme, når stigende udetemperatur mindsker opvarmningsbehovet.

Det er derfor vigtigt, at din varmepumpe kan tilpasse sig behovet, ellers vil den stoppe og starte hele tiden. Det er dårligt for både din varmepumpe og din varmeregning.

En Fujitsu Waterstage udmærker sig ved at have en unik dobbeltvirkende varmeveksler, som sørger for, at du kan få lige præcis dén mængde varme, du behøver. Styringen regulerer kompressoren helt nede fra 16% og op til 100%. Det sikrer en ubekymret og stabil varme året rundt.

Ydeevne: Mere end rigeligt!

Uanset hvor i dit hjem du skal bruge varmt vand, leverer Fujitsu Waterstage det omgående. Fujitsu Waterstage luft-vand varmepumper er designet med de nyeste komponenter og teknologier, som sikrer dig en rigelig forsyning af varmt vand. Også når det bliver koldt udenfor.