GARANTI

5 års totalgaranti
– så du kan slappe af

Når du køber en Fujitsu varmepumpe, køber du et gennemtestet kvalitetsprodukt med 5 års totalgaranti. Og når vi siger totalgaranti, så mener vi det bogstaveligt.

Få 5 års totalgaranti ved at registere din varmepumpe

Serviceeftersyn

Fujitsu anlæg er robuste og yderst pålidelige, derfor stiller vi ikke krav om serviceeftersyn i garantiperioden, for at sikre garantien. Dog skal gældende lovgivning på området følges. Det eneste der kræves for totalgaranti er, at udedelen holdes ren for blade og skidt, og indedelen for støv – det holder nemlig både anlæg og din energiregning i topform – din forhandler kan udføre arbejdet på professionel vis. Garantien er under forudsætning af, at anlægget er korrekt monteret og ikke udsættes for anden brug end det, det er beregnet til.

Indmelding af varmepumpe

For at holde dig risiko- og bekymringsfri, skal du blot indmelde din nye varmepumpe i vores garantisystem. Hvis det ikke indmeldes, gælder alene Købeloven.

Bevar det sunde indeklima med friske filtre

Når du holder dine filtre rene, bevarer du også et sundt indeklima i dit hjem. Der kan sidde en del partikler og pollen, som er blevet filtreret fra inden luften spredes i dit hjem.

Er din varmepumpe yderligere forsynet med aktive filtre, anbefaler vi, at du skifter dem som beskrevet i manualen, hvis du ønsker at bevare den aktive filtrering (anlægget kan også fungere uden). De aktive filtre kan købes hos din forhandler. Han kan også hjælpe dig med at servicere din varmepumpe og rense/skifte filtre, hvis du ønsker det.

Garantien

Hvad skal jeg foretage mig for at opnå 5 års garanti?

Sammen med varmepumpen leverer vi et garantihæfte. Det er et rødt hæfte påtrykt ”Garantihæfte” på forsiden. I dette hæfte finder du en registreringsblanket. Det er meget vigtigt, at du sammen med din forhandler/installatør udfylder denne blanket og får registreret din varmepumpe her:

Garanti-registrering

Eller indsender den til:

Klimalux A/S, Bodøvej 2, 5700 Svendborg – senest 14 dage efter installation.

Alternativt kan du scanne den ind på din computer og sende den til
info@klimalux.dk

og skrive ”Registreringsblanket” i emnefeltet.

Vi fremsender herefter en kvittering til den på blanketten påførte mail- eller postadresse. Til gavn for dig kan vi dermed registrere installationsdatoen i vores system, så dine 5 års totalgaranti først træder i kraft, når varmepumpen rent faktisk er installeret i dit hjem.

Hvad indebærer 5 års totalgaranti på Fujitsu varmepumper?
At du holdes bekymringsfri. Garantien omfatter udskiftning af reservedele i forbindelse med en garantisag. Det er din forhandler der forestår udbedring af garantiarbejder, så her skal du henvende dig for udbedring.
Er der tilfælde hvor jeg ikke har 5 års totalgaranti på min varmepumpe?

Den 5-års totalgaranti gælder kun på varmepumper, som er kommet til Danmark gennem den officielle danske importør, Klimalux A/S. I disse varmepumper medfølger et servicehæfte, hvormed kan opnås 5-års totalgaranti.

For god ordens skyld skal nævnes, at på Fujitsu Professionel produkter ydes ikke 5-års totalgaranti.
Fujitsu Professionel produkter findes ikke på denne hjemmeside.

Hvad sker der, hvis min forhandler ikke eksisterer længere?
Der er selvfølgelig stadig garanti, hvis vedkommende mod forventning skulle have lukket sin forretning eller er gået konkurs. Henvend dig direkte til Klimalux, så vil vi arrangere garantiarbejdet bliver udført.
Er det alle varmepumper, som har 5 års garanti?

Der er nogle undtagelser på 5 års garanti. Du kan se listen her:

*På de nævnte har du i stedet X år garanti.